Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valencia támadóját akarja mindenáron Lopetegui – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid vezetőedzője, Julen Lopetegui még mindenképpen igazolni akar egy csatárt a transzferidőszak vége előtt. 

Képtalálat a következőre: „rodrigo valencia”

Forrás: Marca

A spanyol AS értesülései szerint Julen Lopetegui, a Real Madrid edzője a Valencia támadóját, Rodrigo Morenót szeretné leigazolni még a transzferablak zárása előtt.

A lap egy korábbi szavazása szerint a szurkolók mindenképpen szeretnének igazolni egy csatárt még a csapatba, bár jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy Florentino Perez és a vezetőség azzal a kerettel szeretne nekifutni a szezonnak, ami most van, és hisznek abban, hogy Bale és Benzema, illetve Mayoral meg tudja majd oldani a gólszerzést.

Julen Lopetegui a hírek szerint viszont nem osztja ezt a nézetet, és úgy gondolja, hogy Rodrigo hosszú távú megoldás lehet a Real Madrid csatárgondjaira. A 27 éves támadónak nem is lenne ismeretlen terep a főváros, hiszen 2009-től egy évig a Castilla játékosa volt, majd eladták a Benficának.

A gondok nem csak ott kezdődnek, hogy Perez nem akar már csatárt igazolni, hanem ott is, hogy Rodrigo kivásárlási ára 120 millió euró, ezt az összeget pedig inkább egy nagyobb névre szánták volna.

A csatár egyébként nem kezdte rosszul a szezont, az ő góljával mentett pontot a Valenciának az Atletico Madrid ellen a La Liga első fordulójában.