Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchesterből igazolt védőt a Lyon! – hivatalos

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Lyon hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy leigazolta a Pep Guardiola által irányított Manchester City belga hátvédjét, Jason Denayer-t…

Négy esztendőre szóló szerződést írt alá a Bruno Genesio vezette Olympique Lyonnal a nyolcszoros belga válogatott középhátvéd, Jason Denayer. A neves francia együttes 10 + 3,5 millió euró ellenében igazolta le a Manchester Citytől a fiatal védőt, aki az előző idényt a Galatasaray színeiben töltötte. 

Jason Denayer 2013 nyara óta tartozott a Manchester City kötelékébe, de a felnőttek között egyszer sem kapott lehetőséget. A manchesteri alakulat kölcsönadta egy-egy alkalommal a Celtichez és a Sunderlandhoz, míg a Galatasaray-t két ízben is megjárhatta. A Skóciában eltöltött évében több egyéni elismerést is bezsebelt, ráadásul bajnok és Ligakupa győztes is lett a Celtic színeiben. A Galatasaray tagjaként szintén ért el sikereket, első évében Török Kupát, míg a másodikban bajnoki címet nyert.