Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő a Bayern következő kiszemeltje – sajtóhír

A Bild aktuális értesülései szerint a Bundesliga címvédője komoly vérátömlesztést tervez a játékoskeretében a 2019-2020-as szezonra, s a megújuló bajor gárda egyik alappillére Torinóból érkezne…

A német lap szerint Paulo Dybala 100 millió euróért szerződhet Münchenbe jövő nyáron. A forrás arra alapozza a vélekedését, hogy a soron következő szezon után Franck Ribéry és Arjen Robben is el fogja hagyni a bajorokat, Antoine Griezmann esetében pedig megfizethetetlennek tűnik a 200 millió eurós kivásárlási ár. A Juventus csillaga ellenben ennek a felébe kerülne, és egy év múlva is még csak 25 esztendős lesz. (A Bayern-száltól függetlenül az már önmagában egy nagy kérdés lesz, hogy Cristiano Ronaldóval miként fognak megférni egy csapatban…)

A mostani felvetés egyébként korántsem új keletű pletyka, néhány hónappal ezelőtt már olasz sportlapok is megerősítették a Bayern érdeklődését és a Juve esetleges hajlandóságát az üzletre.

Dybala 2015-ben igazolt a Palermótól a Juventushoz, s az elmúlt idényben hagyta mögött az eddigi legjobb torinói évét, amikor 46 meccsen 26-szor volt eredményes a csapatban.