Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal tehetségétől válhat meg az Arsenal – sajtóhír

A goal.com nevezetű portál szellőztette meg a hírt, hogy az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal együttese megválhat egyik nagy tehetségétől, akit a Hoffenheim környékezett meg.

Szalai csapattársa lehet a 18 esztendős Nelson. (kép: mirror.co.uk)

Az Arsenal fanatikusai számára Reiss Nelson neve bizonyára ismerősen hangzik. A 18 esztendős angol támadót hatalmas tehetségnek tartják hazájában és az „Ágyúsoknál” is, azonban ez nem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy megtartsák.

A fiatal labdarúgónak ugyanis jövőre lejár a szerződése londoni klubjánál és a hírek szerint annak meghosszabbítása megrekedt. Ráadásként Nelson nem igazán szerepel egyelőre Emery tervei között, így váltása nem lenne meglepő. A goal.com információi alapján a fiatalt Németországból a Hoffenheim együttese leigazolná még a transzferpiac utolsó napjaiban.

Ez azt jelentené, hogy az Arsenal elveszítené egyik legnagyobb tehetségét és folytatódna az a tendencia, mely azt mutatja, hogy a fiatal angol labdarúgók előszeretettel igazolnak a Bundesligába élvonalbeli tapasztalatért. Gondoljunk itt Jadon Sanchora, Reece Oxfordra vagy épp Ademola Lookmanre.