Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme az Inter új kapus kiszemeltje! – sajtóhír

Az Inter csapatát 2012 óta hűségesen szolgáló Samir Handanovic az aktuális idény végére már 35 esztendős lesz, olasz lapok szerint a milánói együttes pedig már a rutinos szlovén portás fiatalabb utódját kezdte keresgélni, és meg is akadtak egy honfitársnál…

A torinói illetőségű Tuttosport úgy véli, hogy a Nerazzurri Jan Oblakot szeretné a jövőben a gólvonala előtt látni, arról azonban egyelőre nem szól a fáma, hogy milyen áron tudnák vajon elhozni a 25 esztendős hálóőrt az Atlético Madridtól. Nem kizárt, hogy kapusok közti világrekord transzferösszegre lenne szükségük hozzá, amely az idei nyáron előbb Alisson Becker Romától Liverpoolba (72.5 millió euró), majd Kepa Arrizabalaga Athletic-ből Chelsea-be (80 millió euró) való eladásakor dőlt meg.

Handanovic immár a hetedik szezonját kezdte meg az Inter alkalmazásában, az elmúlt hat idény alatt mindannyiszor legalább 35 bajnoki mérkőzésen védte a csapat kapuját.

A kilenc esztendővel fiatalabb Oblak 2014-ben 16 millió euróért került a Benficától a “Matracosokhoz”, napjainkban pedig vitathatatlanul a világ legjobb kapusai között emlegetik őt. Az előző három szezonban a madridi gárda első számú kapusa volt. Az utóbbi időben angol sztárcsapatok mellett többek közt a Juventusnál is felmerült már a leigazolásának lehetősége.