Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Megnyugodhatnak a blancók, hűségesküt tett a kulcsember!

Cristiano Ronaldo Juventusba igazolása után a torinóiakkal rendbe szóba hozott Marcelo a madridi szurkolók nagy örömére végre tiszta vizet öntött abba a bizonyos pohárba.

(Kép: as.com)

A brazil balhátvéd a Real Madrid TV-nek nyilatkozott ambícióiról, terveiről. “Nagyon boldog vagyok Madridban!” – Kezdte Marcelo. “Az emberek tudhatnák, hogy mi a helyzet a jövőmet illetően, hiszen hosszú távú szerződésem van a klubbal, és én ahogy már mondtam, nagyon jól érzem magam itt. Számomra a Real Madrid világ legjobb csapata, és mindig is a legjobb klubnál szerettem volna futballozni!” – Folytatta a 30 esztendős klasszis, megjegyezve itt még azt is, hogy bizony kissé zavarja már, hogy rendre bizonygatnia kell azt, hogy valóban a Real Madridnál tervezi a folytatást.

Hosszú évekig szeretnék még a Realban futballozni. Sokkal jobban érzem ezt, mint mondjuk 18 éves koromban, amikor ide jöttem. Amíg csak lehet maradni fogok!” – Zárta le gondolatmenetét Marcelo.

A Fluminense együttesétől 2007 januárjában Madridba érkező játékos honfitársáról, Vinícius Juniorról is beszélt: “Ő egy fiatal kölyök. Amikor hasonló koromban ide érkeztem, azt gondoltam készen állok, pedig ez nem így volt. Mindenki emlékezhet, hogy én is csak egy kölyök voltam. Viníciusnak sokat kell még tanulnia, de nyitott rá, és a legjobbaktól tanulhat. Sergio (Ramos), Casemiro és én minden nap beszélünk vele erről. 100%-ban biztos vagyok abban, hogy sikeres lesz a Real Madridnál, de erre még egy kicsit várni kell!”