Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Fradi és a Telekom

2015 őszén tért vissza a Ferencvároshoz, a klubot a kétezres évek elején már komolyan szponzoráló Telekom. A 2003-as üllői úti balhé után meglebegtették, hogy távoznak, de továbbra is kitartottak az egyesület mellett. A 2005-ös kizárás után is maradt a focicsapat mellett, igaz akkor már visszább vettek a szponzorációs pénzből. 2006 nyarán végül megszakadt az együttműködést, s ezt melegítették újra 2015 őszén. A mai napon pedig bejelentették, hogy meghosszabbítják, sőt kiszélesítik a közös jövőt.

(Fotó:ulloi129.hu)

Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott a Telekom és a Ferencváros. Bejelentették, hogy meghosszítják a szponzorációs szerződést, s a továbbiakban a Magyar Telekom névadó szponzora lesz a klub férfi torna, jégkorong, női labdarúgó és vízilabda szakosztályának.

– A Magyar Telekom büszke arra, hogy az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb hazai sportegyesület partnere lehet. Nagyon örülünk annak, hogy hozzájárulhattunk a Ferencváros eddigi eredményeihez, és ezáltal mintegy 1,7 millió, az FTC sporttevékenységét figyelemmel kísérő magyar életében jelenhetett meg a márka. Szeretnénk, ha ez egy tipikusan magyar siker lenne közöttünk, a fociban is. Szeretnénk az álmainkat közösen megvalósítani. – mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom Zrt. vezérigazgatója.

Nyolc éve vagyok a Fradi elsőszámú szolgája, és azt mondtam, mikor átvettem a klub irányítását, hogy ha rend lesz, jönnek majd a komoly partnerek, cégek is. Ezért van itt a Telekom. Nem volt könnyű megegyezni a hosszabbításban, mert komoly feltételeknek kell megfelelnünk. Tudom, hogy Rékasi úr is izgul a Fradiért és ígérem, meg fogunk ezeknek felelni! Megtisztelő számunkra, hogy Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója ismét bizalmat szavazott klubunknak. Reméljük, ebben a szezonban visszahódítjuk a magyar labdarúgó-bajnokság legfelsőbb fokát is – tette hozzá Kubatov Gábor a Ferencváros elnöke.

További támogatókkal tárgyalnak (körülbelül 2-3-al), melyek MOL szintűek lehetnek, de a focicsapatnál névváltozás nem történhet.

A sajtótájékoztató végén Kubatov átadta a 30-as mezt Rékasinak, mely duplán jelentős. Hiszen a Telekomnál a hívószám 30-al kezdődik, s idén cél a 30.bajnoki cím.