Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme Luke Shaw brutális sérülése és állapota! – videó

Ahogyan arról beszámoltunk, Spanyolország 2-1-re diadalmaskodott Anglia ellen a Nemzetek Ligája legmagasabb osztályának szombat esti mérkőzésén, de az összecsapás sajnos Luke Shaw ijesztő fejsérüléséről is emlékezetes marad.

A Manchester United 23 esztendős balhátvédje három évvel ezelőtt egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen kettős lábtörést szenvedett, mely után annak idején veszélybe került karrierjének folytatása is, egy év után visszatérhetett a pályára, két esztendővel később pedig sajnálatos módon újra utolérte a balszerencse, amikor a spanyolok elleni találkozó második félidejének elején egy Carvajallal való ütközést követően fejjel ért földet.

A Wembley közönsége és a játékostársak lélegzetvisszafojtva figyelték, amint Shaw az ápolás alatt percekig mozdulatlanul feküdt a földön, végül nyakmerevítővel, hordágyon vitték le a pályáról.

A találkozó elején Shaw pedig egy tökéletes ütempasszal vállalt asszisztot az angolok, Marcus Rashford által szerzett vezetőgóljából.

Bár állapotáról hivatalos diagnózist még nem közöltek, leginkább agyrázkódástól lehet tartani, de mindenképpen pozitívum lehet, hogy Shaw a késő esti órákban a twitteren megköszönte mindenki támogatását és mielőbbi visszatéréséről biztosította követőit: