Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Tizenöt játékossal a bajnokin?

Úgy tűnik, az Atlético Madrid trénerének, Diego Simeonenak újfent szembesülnie kell azzal a problémával, hogy kicsivel több mint egy kezdőcsapatra való játékossal számolhat a “matracosok” soron követőek, Eibar elleni bajnokija előtt. 

Arias (sárgában) az Atleti legújabb hiányzója (Kép: marca.com)

Szombaton 13:00-tól az Atlético Madrid az Eibart látja vendégül a Wanda Metropolitanóban. A “matracosok” nyilvánvalóan a győzelemre törnek majd, e cél elérése érdekében azonban hátráltathatja Simeone mestert, hogy jó pár játékosára nem számíthat – És még véget sem értek a Nemzetek Ligája, valamint a válogatottak barátságos találkozói.

Az argentin mester biztosan nem számíthat a sérült Juanfranra, Vitolora, és Nikola Kalinicre. Santiago Arias sérülten (egészen pontosan bordasérüléssel – a szerk.) tért vissza vasárnap a kolumbiai válogatott táborából, míg Stefan Savic a Celta ellen összeszedett eltiltását tölti majd a hétvégén.

A Marca Atletis-beszámolójában meglepő számmal szemlélteti a “piros-fehérek” helyzetét: a neves sportnapilap szerint ugyanis összesen 15 játékos hadra fogható a hétvége előtt a “matracosok” keretében.

Kényelmetlen szituáció elé néz tehát a Simeone, különösen annak tükrében, hogy nincs például klasszikus értelemben vett jobbhátvédje – Ygy könnyen lehet, hogy Thomas Partey újfent a védelem jobb oldalán futballozik majd.

Persze a hiányzók ellenére az Eibar lelépése kötelező feladatnak tűnik az Atleti számára!