Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Most hogy nincs CR, a Real szintjén vagyunk!”

Az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone igen optimistán úgy vélekedett, hogy csapata immáron jóval közelebb áll a Real Madridhoz, mint a korábbi években.

(Kép: as.com)

“Az eredményeink azt mutatják, hogy nem vagyunk rosszabbak a Realnál vagy a Barcánál. Ugyan ezt tudom mondani akkor is, ha a játékosaink egyéni képességeit vesszük figyelembe! Cristiano Ronaldo nélkül nem kérdés, egy szinten vagyunk a Real Madriddal.” – Nyilatkozta az Atleti trénere a spanyol El Partidazo de COPE című rádióadásban.

Simeone a műsor alatt még annak is hangot adott, hogy nem  érti, Antoine Griezmann neve hogy-hogy nem merülhetett fel a FIFA-nál az Év játékosa-díj esetében. Ahogy az argentin tréner mondta, bizarr döntés született: “Erre nincs magyarázat. Griezmann világbajnok, európai Szuperkupa-győztes, megnyerte az Európa-ligát is, és második lett a spanyol bajnokságban, ráadásul a világbajnoki döntő egyik legjobbja lett. Sajnálatos, hiszen az elmúlt évben ő volt a legjobb. Nem lebecsülve magunkat, de lehet köze van ahhoz, hogy az Atléticó játékosa… Kissé elkeserítő, viszont számomra kétségtelen, hogy az elmúlt évben Griezmann volt a legjobb!”