Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho gól, és Neymar-show a brazilok meccsén – videóval

Magyar idő szerint ma hajnalban több félkészülési mérkőzést is rendeztek a tengerentúlon. Pályán volt Brazília, amely remek játékkal győzött, míg Kolumbia és Argentína egymás ellen ikszelt, USA pedig hosszú idő után győzte le ősi riválisát!

Richarlison nagyszerűen, két gólt szerezve debütált a brazil válogatottban! (forrás: twitter.com/CBF_Futebol)

Brazília El Salvador ellen játszott magyar idő szerint ma hajnalban felkészülési mérkőzést, melynek favoritjai természetesen Neymarék voltak.

A brazilok már a 4. percben előnybe kerültek, ugyanis tizenegyest lőhettek, melyet Neymar magabiztosan értékesített is (1-0)! A 16. minutumban Brazília tovább növelte előnyét, amikor az első válogatottságát elkönyvelő Richarlison lőtt óriási gólt a tizenhatosról (2-0)! Tovább mentek előre a brazilok, Neymar pedig a 23. percben óriási löketével a felső lécet találta telibe! Azonban a 30. percben jött az újabb gól, amikor is Coutinho védhetetlen lövése ment kapura (3-0)! A szünethez érve hárommal vezettek tehát a remeklő brazilok.

Coutinho (középen) nagyszerű góllal vette ki a részét hazája válogatottjának sikeréből! (forrás: twitter.com/CFB_Futebol)

A folytatásban folytatódott a brazil gólgyártás, Richarlison pedig rögtön a debütálása alkalmával duplázott, ugyanis az 50. percben a kipattanót juttatva a kapuba növelte Brazília előnyét és saját találatai számát a válogatottban (4-0)! Végül ezt követően csak a találkozó végén született újabb gól, amely egyben az utolsó is volt. A 90. percben Neymar adta be a labdát, majd Marquinhos fejesét követően módosult az eredmény, egyben pedig ez volt a meccs utolsó találata is (5-0)! Brazília tehát közel fél tucat gólt szerzett, Richarlison két góllal mutatkozott be, és betalált Neymar, ahogyan Coutinho is.

Félkészülési mérkőzés
Brazília – El Salvador • 5-0 (3-0)
Helyszín: FedEx Field, Maryland
Gólszerzők: Neymar (4. – büntetőből), Richarlison (16., 50.), Coutinho (23.), Marquinhos (90.), ill.
Sárga lapok: Neymar (44.), Felipe (71.), ill. Alfaro (17.), Orellana (72.)
Kiállítás:

Brazília: Neto – Gabriel Milito, Dede (Felipe, 46.), Marquinhos, Alex Sandro – Arthur (Pereira, 70.), Casemiro (Fred, 46.), Coutinho (Everton, 54.) – Douglas Costa (Willian, 54.), Richarlison, (Paqueta, 54.) Neymar. Cserék: Alisson, Souza Hugo (kapusok) – Everton, Fabinho, Felipe, Felipe Luis, Firmino, Fred, Paqueta, Pereira, Thiago Silva, Willian. Szövetségi kapitány: Tite

https://youtu.be/-A__OAGU-jQ


Magyar idő szerint ma hajnalban további barátságos mérkőzéseket rendeztek a tengerentúlon, ahol összecsapott Kolumbia és Argentína is. A rangadónak ígérkező meccsből egy felejthető döntetlen lett, hiszen bár voltak helyzetek mindkét oldalon a hajtós találkozó alkalmával, de gól nem született, így 0-0 lett a New Jersey-ben rendezett meccs végeredménye.

Félkészülési mérkőzés
Kolumbia – Argentína • 0-0
Helyszín: MetLife Stadium, New Jersey


Pályán volt még az Egyesült Államok válogatottja is, amely, ellenfele az ősi rivális Mexikó volt! USA a 0-0-s első félidőt követően a 67. percben kiállítás miatt megfogalmazott mexikóiak ellen 2015 után tudott győzni először! A jenkik gólját Adams szerezte a 71. minutumban, ezzel együtt pedig Mexikó zsinórban a 4. vereségét könyvelte el!

USA – Mexikó • 1-0 (0-0)
Helyszín: Nissan Stadium, Nashville – 40.194 néző
Gólszerzők: Adams (71.), ill.
Kiállítás: – , ill. Zaldivar (67.)


Az Ecuador – Guatemala találkozóra is sor került hajnalban. A papírformának megfelelően Ecuador győzött, a vége 2-0 lett, két a hajrában egymást követően szerzett találattal, melyeket Valencia, és Ibarra jegyeztek!

Ecuador – Guatemala • 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Valencia (82.), Ibarra (85.), ill.


Meccselt még Panama és Venezuela is, előbbi először volt vb-n idén nyáron, ám ma nem volt sok örömben részük. A venezuelai válogatott 2-0-ra győzött, méghozzá Rondon duplájával, aki a 67. percben és a ráadásban vette be a közép-amerikaik kapuját!

Panama – Venezuela • 0-2 (0-0)
Gólszerzők: – , ill. Rondon (67., 90+3.)