Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “A fiamban megvan minden, de nem fogom szerződtetni!”

Az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone elismerően nyilatkozott az Argentin válogatottban góllal debütáló fiáról, Giovanniról, mindezt persze jó szokásához hűen úgy, hogy közben két lábon a földön maradt.

Giovanni Simeone Guatemala ellen argentin mezben (Kép: marca.com)

Diego Simeone büszke apa. Büszke 23 esztendős fiára, ugyanakkor elmondta, profi futballistaként és edzőként nem egyszerű a kapcsolatuk, és ezt nem is szeretné még nehezebbé tenni azzal, hogy mondjuk Giovanni edzője legyen.

“A fiamban minden megvan, amit egy futballistában keresni szoktam! Sajnos azonban soha nem fogom szerződtetni őt!” – Így Simeone a Cadena Cope rádiónak.

“Tudom, hogy soha nem szoktam kimondani azt, hogy ‘soha’, viszont ez most egy bonyolult helyzet lenne! Ha a fiam is ott ülne az öltözőben, úgy gondolom az egyikünk számára sem lenne könnyű helyzet, ráadásul a kettőnk közti kapcsolat is megváltozhatna. Persze ha 5 vagy 6 év múlva még fontosabb játékossá tud válni, az egy másik szituáció lesz…” – Jegyezte meg az Atleti trénere, hozzátéve még, hogy a most a Fiorentina alkalmazásában álló Giovanni szerinte akkor lehet az Atlético Madrid játékosa, ha ő már nem lesz a madridiaknál.