Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kétgólos előnyt szórakozott el az AS Roma! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójának vasárnapi játéknapján az Eusebio Di Francesco által irányított AS Roma a Lorenzo D’Anna vezette Chievo Veronát látta vendégül…

A mérkőzés első helyzetére még fél percet sem kellett várni, Cengiz Ünder beadását követően Edin Dzeko azonban jócskán a kapu fölé fejelt. A 10. minutumban viszont már nem hibázott a hazai csapat, azaz a “farkasok” megszerezték a vezetést. Alessandro Florenzi remek beívelése után Stephan El Shaarawy vette be Sorrentino hálóját. A 30. percben növelni tudta előnyét az AS Roma, Edin Dzeko vette át a labdát, majd a játékszer lekezelése után Cristante számára adott egy remek passzt, aki nem hibázta el az ordító ziccert. A 42. minutumban Stepinski előtt adódott hatalmas lehetőség, de a lengyel támadó a léc fölé fejelt. Nem sokkal később a Roma veszélyeztetett, Florenzi beadása után El Shaarawy bólintott kapura, az olasz támadó fejese végül nem ért célba, mivel Sorrentino szögletre tudta paskolni a léc alá tartó labdát. 

A fordulást követően aztán gyorsan szépíteni tudott az első félidő végén feléledni látszódó Chievo, az 52. percben Valter Birsa akasztott egy védhetetlen bombát Olsen kapujába. A szépítő találatot követően nem igazán tudott komolyabb helyzetet/helyzeteket kidolgozni az AS Roma, s ez a 83. minutumban meg is bosszulta magát, hiszen Stepinski góljával egyenlített a Chievo! Di Francesco tanítványai a mérkőzés hátralevő részében nem tudtak reagálni, így a Roma ismét értékes pontokat hullajtott el! 

AS Roma – Chievo Verona 2-2 (2-0)
Helyszín: Stadio Olimpico, Róma; Vezette: Paolo Mazzoleni.
Gólszerzők: El Shaarawy(10.), Cristante(30.) ill. Birsa(52.), Stepinski(83.)
Sárga lapok:
De Rossi(78.) ill. Rossettini(74.)
Kiállítva:
ill.

AS Roma: Olsen – Florenzi(Karsdrop 69.), Manolas, Jesus, Kolarov – Pellegrini(De Rossi 69.), N’Zonzi, Cristante – Ünder(Kluivert 81.), Dzeko, El Shaarawy. Menedzser: Eusebio Di Francesco. 

Chievo Verona: Sorrentino – Tomovic, Rossettini, Bani, Barba – Rigoni(Depaoli 87.), Radovanovic, Obi(Hetemaj 46.) – Birsa(Leris 81.), Giaccherini – Stepinski. Menedzser: Lorenzo D’Anna. 

https://www.youtube.com/watch?v=vxjrNKOqv44

Tegnap este játszották:

Frosinone – Sampdoria 0-5 (0-1)
Gólszerzők:
ill. Quagliarella(10.), Caprari(47.), Defrel(54., 86.), Kownacki(83.)
Kiállítva: ill.