Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb válogatott támadó a Chelsea célkeresztjében! – sajtóhír

A Mirror információi szerint a Maurizio Sarri által irányított Chelsea szívesen a soraiban tudná a Slavisa Jokanovic vezette Fulham szerb válogatott támadóját, Aleksandar Mitrovicsot… 

Remekül kezdődött a szezon Aleksandar Mitrovic számára, hiszen a szerb válogatott támadó 5 mérkőzést követően már 4 találatnál tart a bajnokságban. Emellett a nemrég megrendezett Nemzetek Ligája találkozókon is jó teljesítményt nyújtott, hiszen litvánok ellen három pontot érő gólpasszt adott, a románokkal szembeni összecsapáson pedig duplázni tudott. Mitrovic tehát a Fulham színeiben jócskán magára talált, s egyáltalán nem meglepő, hogy a Chelsea érdeklődik iránta (már amennyiben persze lehet hinni a híreknek…). 

Alekasndar Mitrovic a 2017/2018-as szezon második felében került a Fulham kötelékébe, de akkor még csak kölcsönbe. A másodosztályban érdekelt csapat színeiben kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hiszen 16 mérkőzésen 12 gólt szerzett, azaz nagy szerepe volt abban, hogy a Fulham visszajutott a Premier League-be. Jelenlegi csapat mellett ugyebár még a Newcastle Unitedben és az Anderlechtben is megfordulhatott többek között.