Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Végre kezdhetnek az új igazolások!

A spanyol Szuperkupa óta nem volt arra példa, hogy az FC Barcelona nyári szerzeményei közül bárki is a kezdőcsapatba találja magát. Ez a Girona elleni hazai bajnokin most változhat.

Clement Lenglet (Kép: marca.com)

A Sevilla ellen Arthur Melo és Clement Lenglet játszott kezdőként, ám akkor Philippe Coutinho és Samuel Umtiti egyaránt világbajnoki-fáradalmaikat pihenték még. A folytatásban a brazil és a francia kiválóság is visszatért, a Barca kezdőjében pedig az “új fiúk” csak csereként kaptak lehetőséget, legyen szó bajnoki, vagy Bajnokok Ligája találkozókról.

Barcelonai hírek szerint a Girona elleni vasárnap esti bajnokin Valverde mester lehetőséget adhat az újaknak, és akár Lenglet, Arthur, de Arthuro Vidal is a kezdőben találhatja magát.

Különösen előbbi nagy ideje jöhet el, hiszen a már említett Umtiti a hétközi BL-meccsen kiállíttatta magát. A francia hiányában pedig Piqué és Lenglet játszik majd várhatóan a katalánok következő, Tottenham elleni Bajnokok Ligája találkozóján a védelem tengelyében, ez a páros pedig már a Girona ellen megkezdheti a gyakorlást együtt.

A negyedik nyári szerzemény, Malcolm felépülése is jól halad, és akár már a kispadra is leülhet vasárnap.