Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Neymar-tripla, és magabiztos PSG-siker! – videóval

A Bajnokok Ligája (UEFA Champions League) második körének szerdai játéknapján a Thomas Tuchel által irányított Paris Saint-Germain a Vladan Milojevic vezette Crvena Zvezda-t látta vendégül…

A mérkőzés első bő negyedórájában nem igazán alakított ki egyik fél sem veszélyesebb helyzeteket, majd többek között Neymar jóvoltából felpörögtek az események az első félidő második feléhez közeledve. A vezetést a brazil támadó góljának köszönhetően a találkozó 20. minutumában szerezte meg a Paris Saint-Germain, majd néhány perccel később szintén Neymar vette be a Zvezda kapuját. A játékrész vége felé még kettőt berámolt a párizsi alakulat, a 37. percben Cavani, a 42. minutumban pedig Di Maria volt eredményes a hazaiak oldaláról, Tuchel legénysége tehát rendkívül megnyugtató előnyből várhatta a folytatást. 

A fordulást követően sem állt le a Paris Saint-Germain, Tuchel tanítványai rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de az első játékrészhez képest a Crvena Zvezda játéka is feljavult. A második félidőben a gólgyártást Kylian Mbappé kezdte meg a 70. percben, majd a 74. minutumban Marko Marin révén a vendégek megszerezték becsület találatukat. A végeredményt Neymar 81. percében született gólja állította be, aki mesterhármasig jutott a szerb gárda ellen. A PSG talán a vártnál is jóval simábban nyert a Crvena Zvezdával szemben! 

Paris Saint-Germain – Crvena Zvezda 6-1 (4-0)
Helyszín:
Parc des Princes, Párizs; Vezette: Artur Soares Dias.
Gólszerzők: Neymar(20., 22., 81.), Cavani(37.), Di Maria(42.), Mbappé(70.) ill. Marin(74.)
Sárga lapok:
ill. Stojkovic(68.), Pavkov(75.)
Kiállítva:
ill.

Paris Saint-Germain: Areola – Meunier, Kimpembe, Silva(Kehrer 76.), Bernat – Verratti, Rabiot – Mbappé(Choupo-Moting 76.), Neymar(Draxler 82.), Di Maria – Cavani. Menedzser: Thomas Tuchel.

Crvena Zvezda: Borjan – Stojkovic, Savic(Babic 46.), Degenek, Rodic – Jovicic, Krsticic – Marin, Causic, Simic(Pavkov 46.) – El Fardou Ben(Ebecilio 73.). Menedzser: Vladan Milojevic. 

https://www.youtube.com/watch?v=xNBGttbBtIA