Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ifi BL: idegenben szenvedett vereséget az Illés Akadémia!

Megkezdődött az Illés Akadémia számára az UEFA Ifjúsági Liga (UEFA Youth League). A párharc első mérkőzésén idegenben lépett pályára Németh Szabolcs együttese, azaz az Illés Akadémia U19-es korosztályának az FK Minszk otthonában kellett helytállnia…

(Fotó: Illés Akadémia honlapja)

Egygólos vereséget szenvedett Fehéroroszországban az FK Minszk ellen a Németh Szabolcs vezette Illés Akadémia. A vezetést a 44. percben Zherdzeu révén szerezte meg a fehérorosz alakulat, s mint az később kiderült ez a gól be is állította a mérkőzés végeredményét! A Nyugat.hu beszámolója szerint leginkább a Minszk előtt adódtak lehetőségek, Kiss Ágostonnak pedig több bravúrt is be kellett mutatnia. Az eredmény összességében kedvezőnek mondható, hiszen a továbbjutás egyáltalán nem lehetetlen! A visszavágót három hét múlva (október 24-én) rendezik meg a Haladás Sportkomplexumban, 16:30-as kezdettel! 

FK Minszk U19 – Illés Akadémia U19 1-0 (1-0)
Helyszín:
Traktor Stadion, Minszk; Vezette: Rahim Hasanov
Gólszerzők:
Zherdzeu(44.) ill.
Kiállítva:
ill.

Illés Akadémia: Kiss Á. – Kiss B., Bokor, Bolla, Füleki – Szilágyi(Halmai 89.), Kovalovszki, Nyári – Illés(Keresztes 73.), Edelényi(Szekér 55.), Tóth-Gábor.Vezetőedző: Németh Szabolcs.