Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Velük meccselhetnek Rossiék

Michael Skibbe szövetségi kapitány is kihirdette keretét a magyarok és a finnek elleni Nemzetek Ligája összecsapásokra. Pár helyen változtatott az észtországi győzelemhez és a budapesti vereséghez képest.

A magyaroktól Dzsudzsák Balázs ezúttal ismét kimaradt.

A csütörtökön kihirdetett görög keretben néhány változást eszközölt  a kapitány a szeptemberi névsorhoz képest. Ezúttal bekerült  Alexandros Paschalakis, a PAOK kapusa (ő pár hét múlva a MOL Vidi ellen is védhet El-csoportmeccsen), Kostas Tsimikas, az Olympiakos balhátvédje, Nikos Karelis a PAOK támadója (szintén játszhat majd a Vidi ellen) és Michalis Bakakis, az AEK védője (ő pedig augusztusban játszott a Vidi ellen BL-selejtezőn). Utóbbi a finnek elleni korábbi szereplésére jó szívvel emlékezhet, hiszen négy éve, egy Európa-bajnoki selejtezőn szerezte három válogatottbeli góljainak egyikét.

Az előző keretből ezúttal Andreas Janniotis (Olympiakos), Charalambos Lykogiannis (Cagliari), Kostas Stafylidis (Augsburg), Anastasios Dónis (VfB Stuttgart) és Panagiotis Retsos (Leverkusen) kimaradt.