Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállíthatatlan a Juve, Ronaldo ismét betalált! – videóval

Tovább folytatta menetelését az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójában a címvédő Juventus együttese, amely az Udinese otthonában gyűjtötte be a három pontot. A mérkőzésen Ronaldo is betalált, aki immár négygólos a ligában!

Ronaldo tette fel a pontot az i-re a Juve újabb győzelme alkalmával az Udinese otthonában (forrás: zimbio.com)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójában a címvédő Juventus természetesen az Udinese otthonában is favoritként lépett pályára.

A 20. percben Pjanic meg is szerezhette volna a torinóiak számára a vezetést, de a bosnyák játékos mellé tüzelt. A 33. minutumban viszont már összejött a gól a vendégek számára! Ekkor Cancelo beadását követően Betancur fejese nyomán landolt a labda a hazaiak kapujában (0-1)! Négy perccel ezután Mandzukic is majdnem betalált, de a horvát nagy löketét nagy védése követte, ám ezután Ronaldo begyűjtötte és a kapuba jutatta a labdát, így megduplázva a Juve előnyét rövid időn belül! Ez volt a portugál klasszis negyedik gólja a Zebrák színeiben (0-2)! Az első félidőben minden tekintetben jobb volt a torinói gigász, amely megérdemelten vezetett kettővel.

A fordulást követően mégis hamar szépíthetett volna a hazai gárda, de Lasagna 50. percben leadott lövésébe beleléptek. A 70. minutumban már a túloldalon Bernardeschi próbált gólt lőni a tizenhatosról, de a hazaiak kapusa menteni tudott. Ezután kicsivel, a 72. percben is a Juve villant, ám Mandzukic lövése mellé ment. A hajrában, a 85. minitumban is Mandzukic próbált betalálni, de tizenhatosról leadott lövése a léc fölött hagyta el a játékteret. A lefújásig már nem változott az eredmény, így ismét győzött a Juventus, amely magabiztosan hozta a papírformát, és eddigi összes, tehát mind a 8 bajnokiját megnyerte ebben az idényben, valamint a BL-ben is 2-ből 2 találkozót nyert meg!

Serie A, 8. forduló
Udinese – Juventus • 0-2 (0-2)
Helyszín: Dacia Arena. Vezette: Rosario Abisso
Gólszerzők: – , ill. Bentancur (33.), Ronaldo (37.)
Sárga lapok: De Paul (50.), Samir (79.), Lasagna (82.), ill.
Kiállítás:

Udinese: Scuffet – Stryger Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Fofana, Behrami (Pussetto, 62.), Mandragora, De Paul – Barák (Teodorczyk, 75.) – Lasagna (Vizeu, 86.).
Vezetőedző:  Julio Velázquez

Juventus: Szczesny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Bentancur, Pjanic (Barzagli, 89.), Matuidi (Can, 46.) – Dybala (Bernardeschi, 66.) – Mandzukic, Cristiano Ronaldo.
Vezetőedző: Massimiliano Allegri


Az ezt megelőző, délutáni meccsen, a Nagy Ádámmal a kezdőjében felálló Bologna a Cagliari otthonába látogatott.

Az első félidőben egy gól született, mellyel a Cagliari került előnybe a 22. percben Lucas Castro beadása után Joao Pedro fejesével (1-0)! A szünet után kevéssel, a 49. minutumban Falcinelli révén kis híján egyenlített a Bologna, de lövése mellé ment. A 68. percben ráadásul újabb gólt szerzett a Cagliari, mellyel el is dőlt a mérkőzés! Ismét fejjel volt eredményes a hazai csapat, melynek második találatát Pavoletti szerezte (2-0)! A találkozót végigjátszotta Nagy Ádám, aki zsinórban negyedik olasz bajnokiján is végig a pályán volt.

Cagliari – Bologna • 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Joao Pedro (22.), Pavoletti (68.), ill.