Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: komoly gödörben a Monaco, újabb vereség!

A francia élvonalbeli bajnokság 9.fordulójában a vasárnapi programban az Olimpique Mairseille valamint a pocsék formában futballozó AS Monaco is pályára lépett.

A francia élvonalbeli bajnokság vasárnapi játéknapján a Mairseille valamint a Monaco is pályára lépett. Az OM hozta is köteleztő a Caen ellen és hazai publikum előtt kétgólos győzelmet arattak. A Mairseille gólját a 36.percben Mitroglu majd a játékrész végén Thauvin szerezte. A Mairseille győzelmével feljött a tabella harmadik helyére.

Óriási bajban van a Monaco, amely immáron nyolc mérkőzése nyeretlen a francia pontvadászatban. A hercegségbeliek ezúttal is hazai pályán kaptak ki, a Rennes 2-1-re győzött Falcaóék otthonában. Jardim tanítványai emberhátrányban fejezték be a találkozó miután Raggi még az első félidőben egy csúnya szabálytalanság után kiállítatta magát. A találkozón a vendégek szerezték meg a vezetést, amit a második játékrész elején Falcao egyenlített ki. A három pont sorsáról a 77.percben Hatem Ben Arfa döntött, így a Monaco zsinórban nyolcadik mérkőzésén is nyeretlen maradt.

Olimpique de Mairseille – Caen 2-0 (2-0)
Helyszín: Stade Vélodrome, Mairseille Vezette: Millot
Gólszerzők: Mitroglou (36.), Thauvin (45.)

AS Monaco – Rennes 1-2 (0-1)
Helyszín: Stade Louis II, Monaco Vezette: Thual
Gólszerzők: Falcao (49.) ill. Da Silva (14.), Ben Arfa (77.)

A tabella aktuális állása: