Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: őrült összeget emlegetnek a 18 éves tehetség neve mellett

A Borussia Dortmund csillaga meglepődött a napokban megjelenő pletykákat hallva. Jadon Sancho kivásárlási ára 130 millió euró lehet, ennyiért térhetne vissza Angliába.

A fiatal szélső tavaly nyáron érkezett Németországba a Manchester City együttesétől, azóta 8 gólpassznál jár a sárga-feketék színeiben. A legfrissebb hírek szerint számos angol topklub figyeli Sancho teljesítményét, a Dortmund pedig ebből óriásit kaszálhat.

„Ez őrület! Hűha… Nem tudom, mit is mondjak erre. Játszanék-e újra Angliában? Nem tudom. Ez a jövő titka. Sosem tudhatod, hogyan alakul majd a pályafutásod. Majd később meglátjuk. Örülök, hogy részese lehetek a Borussia Dortmundnak. Köszönettel tartozom Lucien Favre vezetőedzőnek, hogy bízik bennem, megadja a kellő lehetőséget” – nyilatkozta az ifjú labdarúgó, akit immáron az angol felnőtt válogatottba is behívtak.

„Edzésen voltam, amikor először megkaptam a hívást. Azonnal felhívtam a szüleimet. Nyilvánvalóan örültek ennek, én pedig egész nap csak mosolyogtam. Nagyon meglepődtem, hogy őszinte legyek. Fiatal vagyok még, de Gareth Southgate szövetségi kapitány már most látja a fejlődésem. Hálás vagyok ezért.”

Az angol nemzeti csapat Horvátország és Spanyolország ellen mérkőzik majd meg a Nemzetek Ligája keretein belül.