Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real vinné a Spurs klasszisát, hosszabbítanának vele – sajtóhír

A Real Madrid gárdája immár a második játékost szemelte ki a Tottenhamből, a londoni egyesület azonban marasztalni szeretné soraiban a meghatározó játékosát.

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Tottenham jelentős fizetésemeléssel járó szerződéshosszabbítási ajánlattal szeretné magához láncolni dán csillagát, Chrstian Eriksent, akit a maradásról szeretnének meggyőzni, ahelyett hogy a közeljövőben a Real Madridhoz igazoljon.

A Blancók már hosszabb ideje követik Eriksen teljesítményét, akit talán az elvágyódó (?) Luka Modric pótlásaként tartanak talonban, ráadásul a dán karmester 7 évvel fiatalabb horvát középpályásnál.

A 26 esztendős Eriksen 2013 óta áll a Spurs alkalmazásában, az előző öt szezonjából négyben elérte a 10 gólos határt, emellett a játék szervezéséből és az előkészítésből is tevékenyen részt vállalt, miközben a legtöbb szakportál egyértelműen posztja legjobbjai közé sorolja.

A Transfermarkt szerint a piaci értéke 80 millió euró, aktuális szerződése a 2019-2020-as idény végéig köti őt a Tottenhamhez.