Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zlatan lehet Mourinho megmentője! – sajtóhír

Köztudott, hogy Zlatan Ibrahimovic mind az Internél, mind a Manchester Unitednél nagyon szeretett együtt dolgozni José Mourinhóval, és a svédek bosnyák származású klasszisa még a jelenlegi helyzetben is kiáll egykori kedvelt trénere mellett. Sőt, egyes amerikai értesülések szerint a páros januárban akár újra összeállhat a “Vörös Ördögöknél”.

Az ESPN feltételezései szerint a decemberben véget érő aktuális MLS-szezont követően Zlatan Ibrahimovic a januári átigazolási időszakban a Manchester United-hez igazolhat. A forrás külön kiemeli, hogy Ibra remek formában van, és az egyszezonos amerikai kitérő alatt semmit nem kopott a tudása, hiszen az MLS-idény hajrájához közeledve, 25 mérkőzésről 21 találatot számlál.

Tovább taglalták, hogy a kettejük közti híresen jó viszony csak előnyére válhatna a MU-nak, egy Ibra-féle veterán hadvezérre várhatóan még Paul Pogba és a portugál stratéga ellen ugyancsak tiltakozó többi, önjelölt Instagram-sztárocska játékos is hallgatna, és újra egy irányba húzhatna a szekér.

Korábban az AC Milanhoz való visszatérésének lehetőségéről számoltunk be, vélhetően azonban ha a Manchester United valóban kitart még Mourinho mellett, és tényleg lesz lehetősége hozzájuk leszerződni, akkor Ibra nem sokat fog vacillálni a “Vörös Ördögökhöz” való visszatérésen.

A 37 éves klasszis a 2016-2017-es szezonban 46 meccsen 28 gólt szerzett a MU színeiben, s az idény végén Európa-ligát és Ligakupát nyert az együttessel.