Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Neymar szenzációs váltásra készül?

A katalán Mundo Deportivo internetes felületén meglepő hír jelent meg az FC Barcelona korábbi, a Paris Saint-Germain jelenlegi klasszisának jövőjét illetően.

Láthatunk még hasonlót? (Kép: as.com)

A barcelonai székhelyű sportnapilap arról ír, hogy két évvel azután, hogy Neymar távozott a Camp Nouból, a brazil a visszatérés gondolatával kacérkodik.

A Mundo Deportivo arra hivatkozik, hogy Neymar továbbra is csak üldözi azon vágyát, hogy a világ legjobb játékosaként Aranylabdát nyerjen. A 26 esztendős klasszis pedig kezd egyre frusztráltabb lenni emiatt, ráadásul a PSG nyári erősítési törekvései sem kápráztatták őt el.

A lap szerint Neymar képviselői már többször is keresték a Barca korábbi technikai igazgatóját, Robert Fernándezt amiatt, hogy megvitassák a 26 esztendős klasszis barcelonai visszatérésének lehetőségét.

Ahogy a Mundo Deportivo fogalmaz, a Barcával 2018. július első napjával szakító Fernández a ‘nagy visszatérésben’ már nem igen fog tudni segédkezni, mindenesetre az is gyanítható, hogy Neymar nem a PSG-ből vonul majd vissza, így akár miért ne térhetne vissza Barcelonába?!

Mindez persze egy igen komplikált üzlet lenne, különösen annak fényében, hogy Neymar szerződése 2022-ig szól a francia fővárosban, és a PSG vezetőinek csak úgy eszük ágában sincs megválni a braziltól.