Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Börtönbe kerülhet a Barcától kölcsönben lévő labdarúgó!

Ismét nem a játéka, hanem sokkal inkább a civil életben viselt dolgai révén hallatott magáról a Arda Turan…

A Barcelonától jelenleg a török Basaksehir gárdájában kölcsönben szereplő 31 éves középpályás a minap egy isztambuli szórakozóhelyen került összetűzésbe Berkay Sahin énekessel, miután kikezdett a popsztár feleségével. Az összeszólalkozás tettlegességig fajult, Turan eltörte Sahin orrát, végezetül pedig még fegyverrel is fenyegetőzött. Így aztán szexuális zaklatás, tiltott fegyverviselés és testi sértés címén vádat emeltek a játékos ellen, és amennyiben bűnösnek találják, akár 12 éves szabadságvesztést is kaphat.

Klubja rendkívüli ülésen 370 ezer eurós bírságot szabott ki a renitens játékosra, akinek az elmúlt években már nem ez volt az első hasonló pályán kívüli összetűzése, s visszaesőként aligha kerülheti el a súlyos büntetést.

Turan karrierje az elmúlt években – végzetes(?) – hanyatlásnak indult, pedig 2011 és 2015 között az Atlético Madrid egyik legjobbja volt, a Barcelonában azonban képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, januárban került kölcsönben a török klubhoz, de tavasszal 16 meccses eltiltásban részesült, miután meglökött egy asszisztenst és megfenyegette a játékvezetőt.