Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: nem csak Messi hagyja ki a Barca következő meccsét

A Barcelona legutolsó mérkőzésén sérülést szenvedő Lionel Messi hetekre kiesett, így a katalánok argentin sztárja kihagyni kényszerül a vasárnapi El Clásicót, valamint a Bajnokok Ligája csoportkörében esedékes Inter elleni két összecsapást, amely minden bizonnyal a csoport-elsőségről hivatott dönteni, azonban a túloldalt is lesz egy nagynevű távol maradó.

Az Inter által megnyert városi rangadón ugyanis már az első félidőben sérülés miatt le kellett cserélni a középpálya motorját, Radja Nainggolant. A 30 éves belga labdarúgó Lucas Bigliával ütközött össze szerencsétlenül, mely következtében bokasérülést szenvedett, és az első diagnózisok szerint heteket vehet igénybe a felépülése, így szinte teljesen biztosra vehető, hogy kihagyni kényszerül a Barcelona elleni “csoport-döntőt”.

A milánói derbyn Marcelo Brozovic és Ivan Perisic egyaránt rúgást kapott a lábára, de a tervek szerint mindkét horvát harcos csatasorba állhat a szerda esti rangadón.

A BL B csoportját 6-6 ponttal vezető csapatok most szerdán a Camp Nouban, november 6-án pedig a San Siróban mérkőznek meg egymással, Messi várhatóan mindkét találkozót kihagyja, és legalább az elsőn a “Ninját” sem láthatjuk.

A Barca az elmúlt hétvégén a Sevilla legyőzésével visszavette a vezetést a La Ligában, miután egymást követő négy nyeretlen bajnoki után diadalmaskodott újra, miközben az Inter – minden sorozatot figyelembe véve – zsinórban hét meccset nyert, ebből hatot egygólos különbséggel, három esetben pedig a 90 perc lejárta után vitték be Icardiék a mindent eldöntő találatot.