Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapattársán vezette le mérgét Ramos a Real Madrid edzésén – VIDEÓ

Egyre nagyobb gondok vannak a Real Madrid háza táján, ami úgy tűnik, a játékosok idegeire is rámegy. A csapat kapitányánál, Sergio Ramosnál a Bajnokok Ligája előtti edzésen el is szakadt a cérna…

 

Sergio Ramos agya egy kissé elborult a Real Madrid edzésén, és fiatal csapattársán, Sergio Reguilón vezette le a dühét, aki egy kicsit eltalálhatta a csapatkapitányt. Ramos ezután idegesen ellőtte labdát a fiatal játékos felé, és bár először nem sikerült neki, másodszorra már eltalálta a 21 éves középpályást. A többiek először Ramos közelébe sem mertek menni, majd végül Luka Modric ment oda lenyugtatni a kapitányt.

Hatalmas a nyomás van jelenleg a játékosokon a Real Madrid sikertelensége miatt, ami meglátszik a videón látható jeleneten is.

Ramos és Regulión azóta Twitteren nyilvánosan is megbeszélte a történteket, a kapitány pedig elismerte, hogy nem lett volna szabad megtörténnie ennek.

Lehet, hogy nem úgy tűnik, de ez elég gyakori szituáció. Azonban ez nem mentség, nem így kellett volna reagálnom. Mindig, mindent beleadunk, és a végén csapatként nyerünk, igaz, Regui?” 

– írta Ramos, amire a fiatal játékos is válaszolt:

“Mindig a csapatommal és a kapitányommal! Holnap előre a győzelemért!”

A Real Madrid kedd este a Victoria Plzen ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében.