Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Nem sírhatunk olyan után, aki nem akart maradni”

Nagyon nem akarják beismerni a Real Madrid háza táján, hogy válságot él meg a spanyol együttes. A gólképtelenség, a vereségszériák pedig egyértelműen Zinedine Zidane és Cristiano Ronaldo távozásának számlájára írhatóak.

Folyamatosan záporoznak a rosszabbnál rosszabb eredmények a Real Madrid szurkolók fejére. Legutóbb a hétvégén, hazai pályán kaptak ki a „Királyiak” a Levante ellenében. Most már egyértelmű, hogy edzőkérdés van a klubnál, és talán csak azért nem került sor Julen Lopetegui azonnali kirúgására, mert alig akad olyan szakember, aki a klub profiljába illő módon tudná átvenni a csapat irányítását.

A sajtó és a szurkolók már a szezon kezdete óta szajkózzák, hogy a lassan már igazi veteránná érő Cristiano Ronaldo elengedése a Juventus-hoz egy igazán rossz döntés volt. Azonban a klub egyik fontos vezéregyénisége, a spanyol válogatott Isco elárulta, hogy a helyzet aligha lett volna sokkal egyszerűbb a portugál „erőszakos” megtartásával sem:

„A szezon kezdete óta mindenki Cristianoról kérdez. Nem beszélhetünk arról, aki itt sincs. Hiányzik Bale és Casrvajal, hiszen most ők sem tudnak segíteni nekünk. A klubon kívül ilyenkor nem lehet megoldást találni. Nem sírhatunk valaki után, aki nem akart velünk maradni.”

– nyilatkozta a középpályás.

A Real Madrid holnap este, a Bajnokok Ligája csoportkörében, a cseh bajnok Viktoria Plzen ellen javíthat siralmas formáján.