Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ebbe a csapatba akar igazolni Alexis Sanchez! – sajtóhír

A Manchester Unitednél mellőzött Alexis Sanchez várható januári távozásáról már korábbi írásunkban hírt adtunk, most pedig az is kiderült, hogy a szebb napokat is látott chilei legszívesebben hol folytatná pályafutását.

Az angol Mirror információi szerint Old Traffordról elvágyódó chilei támadó januárban a Paris Saint-Germain csapatához szeretne igazolni, és a forrás külön kiemeli, hogy a vételárát és a fizetési igényét a PSG-n kívül nem sok klub tudná finanszírozni a világon.

A 29 éves csatár januárban került az Arsenaltól Henrikh Mkhitaryanért cserébe a “Vörös Ördögökhöz”, megszerzése óta 26 mérkőzésen csupán négy gólt és hat gólpasszt regisztrált. Az idei szezonban ráadásul csak elvétve jut lehetőséghez, mindössze egyetlen mérkőzést játszott végig, még a nyitófordulóban a Leicester City ellen, legutóbb a Chelsea elleni is mindössze öt perc játéklehetőség jutott neki, nem egyszer pedig az aktuális meccskeretbe sem került be, mint ahogyan legutóbb a MU keddi BL-csoportmeccsére, a Juventus ellen sem nevezték be.

Szerinted meghallgatásra találhat a chilei imája, vagy kénytelen lesz tavasszal is a United mérkőzéseit szemlélni kívülről?