Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Angliából erősíthetnek a védelembe – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, továbbra sem jutott előrébb a Paris Saint-Germain csapata Adrien Rabiot esetleges hosszabbítása ügyében, ám a hírek szerint a párizsi sztárcsapat vezetősége eközben már jövőbeli erősítéseken is töri a fejét.

A Daily Mail beszámolója szerint ugyanis a PSG 50 millió fontos (64 millió eurós) ajánlatot készül tenni a West Ham United ifjú hátvédcsillagáért, Issa Diopért.

A 21 esztendős francia korosztályos válogatott középhátvéd az idei nyáron ennek az összegnek nagyjából a feléért, 22 millió fontért került a “Kalapácsosokhoz” a Toulouse-tól, amely színeiben három év alatt 85 tétmérkőzést játszott. Új csapatában az első két fordulóban még nem lépett pályára, a WHU augusztus 25-i fellépése óta azonban egyetlen percet sem hagyott ki, miközben mindkét Ligakupa-meccset is végig játszotta, és a Wimbledon legyőzéséből góllal vette ki a részét.

Diop iránt korábban a Manchester United is mutatott már érdeklődést, megbízhatóan jó teljesítménye révén bizonyára az évad végéig még számtalan nagy csapatnál fel fog merülni a neve.