Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Icardi duplázott, simán nyert rangadót az Inter! – videóval

A Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának zárómérkőzésén rangadót vívott a Lazio és az Inter Rómában. Végül nagyon sima lett a találkozó, melyet az Inter nyert meg könnyedén, Icardi pedig ismét remekelt, kétszer vette be az argentin a Lazio kapuját!

Icardi volt a meccs hőse Rómában, ahol az Inter simán verte meg a Laziót! (forrás: twitter.com/Inter_en)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulója ma este zárult, méghozzá egy rangadóval Rómában, ahol a Lazio vendége a remeklő milánói Inter csapata volt.

A 15. percben kis híján előnybe került a Lazio egy szöglet után, amikor megpattant a labda, de Handanovic számára segített a kapufa is. Egy perccel később a túloldalon Immobile lépett volna ki egyedül kapura törve, ám végül Miranda visszaért, és szerelni tudta az olasz támadót. A 22. minutumban az Inter veszélyeztetett, de Perisic tizenhatosról leadott lövése mellé szállt. A 28. percben megszületett a meccs első gólja, melynek a vendégek játékosai örülhettek! Egy beívelést követően Perisic mellel tette le a labdát, melyet Vecino tett tovább, majd közelről Icardi volt eredményes (0-1)! A 36. perben a túloldalon Milinkovic-Savic is eleresztett egy lövést, ám a labda a lelátón kötött ki. Ráadásul a félidő végén újabb gólt kapott a Lazio! A 41. minutumban Brozovic 20 méterről védhetetlen lövést küldött a kapuba (0-2)! A szünetig ezután már nem is esett több találat, így hát az Inter játékosai magabiztosan mehettek el pihenni.

A fordulást követően hazai részről a csereként pályára lépő Cataldi szabadrúgásból vette volna be az Inter kapuját, de Handanovic kiöklözte a labdát a 48. percben. Két perccel később Caicedo fejjel szépített volna, de a labda nem találta el az Inter kapuját. A 65. minutumban már az Inter növelte volna előnyét, de Politano közeli lökete fölé szállt. Egy perccel ezután már a túloldalon Handanovic védett, amikor Marusic kemény lökete középre tartott. A 70. minutumban jött az újabb Inter gól, egyben Icardi újabb találata! Az argentin gólvágója Borja Valero passza után Luliccsal szemben csinált meg egy lövőcselt, majd tüzelt a kapuba (0-3)! Igyekezett azért még szépíteni a fővárosi Lazio, de Handanovic a 74. perben is hárítani tudott, méghozzá lábbal Correa lövésénél. A 77. percben újabb esélye adódott Icardinak a gólszerzésre, de szabadrúgása a Lazio kapuja fölé szállt. A mérkőzésen már nem született gól ezután, a 4 perces hosszabbítás során sem, így nagyon simán hozta el Rómából a három pontot a remek teljesítményt nyújtó Inter, amely megelőzte a Napolit, és második helyen áll a Juventus mögött a bajnokságban!

Serie A, 10. forduló
Lazio – Inter • 0-3 (0-2)
Helyszín: Stadio Olimpico, Róma. Vezette: Massimiliano Irrati
Gólszerzők: – , ill. Icardi (28., 70.), Brozovic (41.)
Sárga lapok: Immobile (31.), Radu (48.), Cataldi (71.), ill. Brozovic (19.), Asamoah (26.), Vrsaljko (49.)
Kiállítás:

Lazio: Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Radu (Bastos, 79.) – Badelj (Cataldi, 34.) – Marusic, Parolo, Milinkovic-Savic, Lulic – Caicedo (Correa, 69.), Immobile. Vezetőedző: Simone Inzaghi

Inter: Handanovic – Vrsaljko, Miranda, Skriniar, Asamoah – Vecino (Gagliardini, 87.), Brozovic – Politano (Keita Baldé, 88.), Joao Mario (Borja Valero, 57.), Perisic – Icardi.
Vezetőedző: Luciano Spalletti

VIDEÓ HAMAROSAN!