Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő az újabb áldozata a szenvedésnek?

12 forduló alatt hat pontot gyűjtött a Diósgyőr a labdarúgó NB I idei kiírásában, mely jelenleg a tizenegyedik helyre elég. Amíg Fernando Fernandez vezetőedző helye biztosnak tűnik, a játékosok közül páran már körön kívül érezhetik magukat. Az idény elején repült Busai Attila és Ugrai Roland, most pedig úgy néz ki, hogy Lipták Zoltán lesz az újabb áldozat, pedig a védő már hetek óta nem is játszott.

Lipták a labda helyett már új csapatát keresheti (rangado.hu)

284 NB I-es meccsen játszott, melyeken eddig 22 gólt szerzett, a korábbi 18-szoros válogatott középhátvéd. Felsorolni is nehéz eddigi klubjait, hiszen megfordult az élvonalban már a Lombard Pápa, az Újpest, a Videoton, a Győr és a Diósgyőr csapatainál is.

Lipták a bajnokság elején játszott, de utoljára augusztus 18-án, a Haladás ellen 1–0-ra megnyert találkozón kapott nyolc percet azóta nem lépett pályára. Már ekkor felmerült, hogy nem marad, s Busaival és Ugraival együtt távozhat. (Busai azóta is klub nélkül van, Ugrai viszont Görögországba igazolt) Liptákkal kapcsolatban akkoriban az NB II-es Zalaegerszeg és Győr érdeklődéséről lehetett hallani, de végül ezek a szálak elhaltak.

Fernando a védelem tengelyében rendre a Brkovic-Karan szerb párossal számolt, hétvégén már három középső védős felállást alkalmazta a Fradi ellen (Tamás Márk volt a harmadik), s négy gólt kaptak. Lehet, hogy kicsit luxus egy válogatott focistát jegelni…