Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Különös kegyetlenséggel gyilkolták meg a Sao Paulo játékosát! +18-as tartalom

Nem csak a leicesteri-tragédia miatt gyászol a futballvilág, Brazíliában a hétvégén különös kegyetlenséggel öltek meg egy fiatal labdarúgót. Daniel Correa Freitas halálhíréről klubja a Sao Paulo számolt be hivatalos közleményben, a bűncselekmény megdöbbentő körülményeiről pedig az olasz Gazzetta dello Sport számolt be európai hírforrásként.

A Brazíliában csak Daniel néven ismert középpályás előbb a Cruzeiro, majd a Botafogo akadémiáján nevelkedett, utóbbi pedig profi pályafutása első állomáshelye volt. Később megvásárolta őt a Sao Paulo, mely többször is kölcsönadta. Jelenleg a másodosztályban szereplő Sao Bentoban futballozott. A brazil élvonalban 26 tétmeccsen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, halálhírét klubja a Sao Paulo erősítette meg.

Csak akkor olvasd tovább, ha elmúltál 18 éves

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésről, mely szombaton történhetett, az olasz Gazetta dello Sport közölt meghökkentő részleteket. Az európai orgánum a brazil rendőrségre hivatkozva tette közzé, hogy a játékost megkínozták, megkéselték, nemi szervét, és fejét pedig levágták. A halál oka a torok elvágása lehetett.

A nyilvánosságra hozott részletek alapján szerelemféltésre gyanakodnak a hatóságok, akik így a játékos magánéletét vették górcső alá a nyomozás kezdetekor.

Nyugodjék Békében Daniel, legyen könnyű a föld…