Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Hivatalos sajtótájékoztatót tartott a megbízott edző!

Először beszélt hosszasan a sajtónak a Real Madrid megbízott vezetőedzője, a Julen Lopetegui távozásával a csapat irányítását ideglenesen átvevő Santiago Solari. Az argentin szakember sajtótájékoztatójának sarkalatos pontjait próbáltuk összegyűjteni:

(Kép: as.com)

A Real Madridról:

“Ugyan csak ma találkozta ma csapattal, de senki nem nézett a másikra negatívan. Az hogy a Real Madridnál dolgozhatok, nagyszerű lehetőség a számomra, amit ki kell élveznem! Játékosként minden itt töltött percet élveztem. Csodálatos itt dolgozni!”

A játékosokról:

“Ezek a futballisták már rengeteg mindent megnyertek a klubbal, ugyanakkor még mindig nyerni szeretnének. Megsebzett bajnokokat látok, akik alig várják, hogy fordítsanak a helyzetükön. Nem lesz könnyű, de már most érzem, hogy mindenki túl akar lenni ezen a perióduson!”  

A hétközi kupameccsről:

“A Melilla ellen szerdán mindent bele fogunk adni! Szenvedéllyel és elhivatottan kell futballoznunk. Izgatottan várjuk a találkozót, amelyen egyetlen célunk lehet, győzni!”

A jövőről:

“Az edzői szakmában minden nagyon gyorsan történik. Éppen ezért napról-napra kell felkészültnek lennünk, és kiélveznünk a munka minden egyes percét, és edzésről-edzésre, illetve meccsről-meccsre előre haladnunk.”

A Lopetegui által látványosan mellőzött Vinícius Juniorról:

“Roppant tehetséges, fiatal játékosról beszélünk. A keretben lesz. Sokat kell még tanulnia, és fontos, hogy akarjon is tanulni. Ugyanakkor úgy gondolom a Real Madrid keretében nincsenek olyan futballisták, akik ne állnának készen a játékra!”