Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Lopetegui már nem a Real Madrid edzője – hivatalos

A Real Madrid hivatalos oldalán keresztül is megerősítette, hogy menesztették Julen Lopeteguit. 

Forrás: goal.com

A Real Madrid a hivatalos oldalán keresztül tudatta a nyilvánossággal, hogy Julen Lopetegui már nem a klub vezetőedzője. Az igazgatótanács hétfő esti ülésen a tagok úgy döntöttek, azonnali hatállyal felmentik a munkavégzés alól a spanyol szakembert. A vezetőség egyetértett abban, hogy változtatni kell a csapat dinamikáján, hogy elérjék a szezon elején kitűzött célokat. A hivatalos közleményben azt is közölték, hogy véleményük szerint jelentős aránytalanság van a játékoskeret minősége, és az eddig elért eredmények között.

Az igazgatótanács megnevezte az ideiglenes edzőt is, Santiago Hernan Solari személyében, aki már a szerdai, Melilla elleni kupameccsen irányítani fogja a csapatot. Solari 2016 júliusa óta a Real Madrid Castillát edzője.

Lopetegui a Real történetének legrosszabb edzőjeként írja be magát a klub történetébe: a királyi gárdának a legutóbbi 15 megszerezhető bajnoki pontból mindössze 1-et sikerült begyűjtenie, meccseken keresztül nem sikerült gólt szereznie, több mint 71 éve nem volt negatív a gólkülönbsége, jelenleg pedig a 9. helyen áll a tabellán.