Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi és Cristiano Ronaldo a példa Neymar előtt

A PSG brazil támadója, Neymar szerint a világ lét legjobbjától, Lionel Messitől és Cristiano Ronaldótól tud a legtöbbet tanulni. 

Forrás: slate.com

Neymar egy interjúban elismerően beszélt korábbi csapattársáról és bajnoki riválisáról, Lionel Messiről és Crisitano Ronaldóról. A brazil támadó 2017-ben azért igazolt a Barcelonából a PSG-be, hogy kilépjen Messi árnyékából, de elmondása szerint az argentin továbbra is példa előtte, ha a fejlődéséről van szó. 

Messi mellett játszottam, aki számomra minden idők legjobb játékosa, és a példaképem. Vele mindennap tanultam valamit, akár az edzéseken, akár a mérkőzéseken vagy csak úgy, hogy láthatom játszani. Ez mindennap erősebbé tesz és növeli a teljesítményemet a pályán.”

Neymar nem feledkezett meg Cristiano Ronaldóról sem, aki szerinte arra sarkallja, hogy minél jobb és felkészültebb legyen. 

“Cristiano Ronaldo egy szörnyeteg. Szembenézni vele mindig öröm és megtiszteltetés, mivel tudom, hogy ilyenkor teljes mértékben felkészültnek kell lennem. Ő minden idők egyik legjobbja, és arra sarkall, hogy okosabb, felkészültebb és jobb legyél.”

Neymar szerint ők azok a játékosok, akiket példaként kell említeni, ha valaki tanulni és nyerni akar.