Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Man. Utd 100 millióért viheti a Real Madrid világbajnokát

A Real Madrid idei kritikán aluli szereplése (amire nem feltétlenül kizárólagos mentség Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane távozása) ellenére a gárda legjobb játékosai még mindig komoly tiszteletnek örvendenek. Közéjük tarozik a védelem alapembere, az idén nyáron a francia válogatottal világbajnokká avanzsált Raphael Varane is.

A legújabb transzferhír szerint José Mourinho ugyan kissé megfelejtkezett korábbi játékosáról, akit egykor még ő igazolt le a Real Madridhoz (még 2011-ben), ám mostanra rájött, hogy a 25 esztendős bekkel könnyen megoldódhatna a Manchester United védősorának problémája. Ugyanis a „Vörös Ördögök” hátsó alakzatának egész egyszerűen nincsen „feje”, erre a szerepre pedig tökéletesen alkalmas lenne a francia csillag.

Állítólag a Real nagyon nehezen válna csak meg Varane-tól, így alighanem valóban hihetőnek hangzó módon a United egy körülbelül 100 millió eurós ajánlattal készül. Ez az összeg pedig bőven meghaladja a Varane értékét „csak” 80 millió euróra tevő Transfermarkt.de becslését is.

Raphael Varane jelenlegi szerződése 2022-ig érvényes a Bernabeuban.