Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino a Real Madrid elől igazolna – sajtóhír

Annak ellenére, hogy a közelmúltban szóba került, hogy Mauricio Pochettino a legesélyesebb a Real Madrid kispadjára, egyelőre még a két fél egymás ellenfele az általános mindennapokban, s így lehet mindez a januári átigazolási piacon is, ahol ugyanazt a játékost szemelték ki csapataik számára.

A Daily Star értesülései szerint az argentin szakember kérésére a Tottenham csapata le szeretné igazolni a Libertadores-kupa döntőjére készülő Boca Juniors középpályását, Wilmar Barriost, akit a közelmúltban még a Real Madriddal boronált össze a spanyol sajtó.

A 25 esztendős kolumbiai válogatott labdarúgó 2016 óta erősíti a patinás argentin csapatot, és az eddigi sajtóértesülések szerint a “Királyi Gárda” januárban 26 millió euróért szerződtetné őt, de a Spurs esetleges feltűnése ennél lényegesen feljebb viheti még az eladási árát.

Érdekes lesz a helyzet, hogy ha esetleg belátható időn belül Pochettinót kineveznék a Real edzőjének, mert a legtöbb spanyol forrás szerint immár nyílt titok, hogy a Tottenham argentin mestere lenne az első számú kiszemeltje Florentino Pereznek a blancók kispadjára, de egyelőre még semmi konkrétum nem született.