Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltás Angyalföldön

Megunva a gyenge szereplést, négy hónap után elküldte Kis Károlyt a Vasas labdarúgócsapata. Sorozatban három vereséget szenvedtek az angyalföldiek, de emellett nyolc döntetlent és négy győzelmet könyvelhettek el, ami egy feljutást megcélzó csapattól kevés.A második helyezett még feljutó Zalaegerszeg mögött már kilenc pont a hátrány, ami egyre inkább azt jelenti, hogy a következő bajnokságot is második vonalban töltik.

Az 54 éves Kis, nyáron Ajkáról érkezett a Vasashoz, s három szezonra írt alá. A bajnokságot három győzelemmel kezdték, de aztán hullámvölgybe kerültek. Egymás után hét bajnokiján egyaránt döntetlent játszottak, majd ugyan a Vác otthonában nyertek, újabb rossz sorozat következett: a Dorog elleni iksz után a következő három NB II-es meccsét elveszítette, legutóbb a Kazincbarcika ellen, amelyet éppen néhány nappal azt megelőzően vert ki a Magyar Kupából.

Az angyalföldiek hivatalos honlapjukon közleményben tudatták, hogy felbontották Kis szerződését, s arról írtak, hogy az eddigi másodedzőt Ferenczi István kérték fel a munka folytatására, egyelőre megbízott vezetőedzőként.