Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínába vinnék az Arsenal sztárját

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk a Premier League élcsapata, az Arsenal a telén vagy légkésőbb a jövő nyáron “megszabadul” Aaron Ramseytől, a csapat egyik legjobb játékosától. 

Az, hogy Ramsey szerződéshosszabbítás visszavonásának mi az oka a csapat részéről azt továbbra sem tudni. Ám az szinta biztos, hogy a londoniak nem ragaszkodnak a walesihez, így készek arra, hogy távozzon a csapattól.

Eddig olyan hírek “röppentek” fel, hogy Európa sztárcsapatai álltak be érte a sorba, köztük a Juventus, Barcelona, Manchester United és a Liverpool.

Ám értesülések szerint ezt a hadjáratot könnyen “elverheti” egy kínai szuper ligás csapat. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik CSL “gigász” van képben, ám a hírek szerint ők már a télen képesek lennének egy komoly összeget letenni az “Ágyúsok” asztalára annak érdekében, hogy Ramseyt magukhoz csábítsák.

Nagy kérdés az ügyben, hogy egy 27 éves válogatott európai szinten is elismert futballista akar-e egyáltalán oda igazolni? Ám mint ahogy ez már jó néhányszor láthattuk, ugyan ilyen helyzetben, így nem lennénk rajta teljesen meglepődve.