Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajban a Juve: a francia csillag a LaLigát választaná

A legfrissebb hírek szerint hiába érdeklődik erőteljesen a Juventus együttese a Paris Saint-Germain francia válogatott középpályásáért, a nehéz természetű játékos inkább a spanyol bajnokságba költözne. Adrien Rabiot a Barcában? Előfordulhat!

Adrien Rabiot nem számít könnyű embernek. A 23 esztendős középpályás közel volt ahhoz, hogy világbajnoknak mondhassa magát, ám végül kimaradt a franciák vb-keretéből. Sértődésében pedig még a biztonsági tartalék szerepét sem vállalta el. Didier Deschamps ezt azóta sem bocsájtotta meg neki, ám a PSG-ben továbbra is alapembernek számít. Ennek köszönhetően pedig korábban az Arsenal, mostanság pedig a Juventus érdeklődéséről lehetett hallani, már ami a transzferpiacot illeti.

A torinóiak számára remek taktikai variánst jelenthetne szerepeltetése a középpálya közepén, kérdés, hogy Massimiliano Allegri vezetőedző mennyire ragaszkodik leigazolásához. Főleg most, hogy állítólag az FC Barcelona is beszállt a Rabiot-kegyeiért folytatott vélt vagy valós harcba.

A Raisport értesülése szerint Rabiot inkább szeretne bizonyítani a Barcában, amely választással akár a PSG is jobban járna, ha a játékos mindenképpen távozni szeretne.

Adrien Rabiot jelenlegi párizsi szerződése a szezon végén lejár, így akár már egy januári klubváltás lehet kizárt eshetőség.