Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sérültek a Real Madridnál

A Real Madrid vasárnap este a Celta Vigót győzte le idegenben a spanyol bajnokság 12. fordulójában, a három pont azonban vezéráldozatok kívánt, mivel hátom játékosuk is megsérült. 

Forrás: Marca

A Real Madrid egy ideig nem számíthat Nachóra és Casemiróra. A két játékos a vasárnap esti Celta Vigo elleni bajnokin sérült meg, és mindkettőjüket még a mérkőzés közben kellett lecserélni. Casemiro a 19. percben kért cserét, miután nagyon csúnyán eltalálták a lábát. A brazil középpályás jobb bokájában van egy ficam, amely a szalagos csontösszeköttetést is érinti, és emiatt három hetet kell majd kihagynia. Nacho esetében már azonban sokkal rosszabb a helyzet: a vizsgálatok megállapították, hogy ízületi ficamot szenvedett a jobb térdének belső oldalszalagjánál, ami miatt három hónapnyi kényszerpihenő vár rá.

A mérkőzés közben még Sergio Reguilont is le kellett cserélni, ám a fiatal spanyol védő sérüléséről még nincs információ.

Rajtuk kívül is szép sérült listája van már a Real Madridnak, igaz, a következő mérkőzésre néhányan már visszatérhetnek. Jelenleg öt játékos, Dani Carvajal, Marcelo, Mariano, Raphael Varane és Jesus Vallejo harcképtelen a királyi gárdánál.