Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Védőgondokkal küszködik az Atletico Madrid a Barca elleni rangadó előtt

Szombat este találkozik egymással az Atletico Madrid és a Barcelona, a spanyol bajnokság 13. fordulójában. A madridi gárdánál azonban több probléma is felmerült a védősorban, ami nagyban megnehezítheti majd a helyzetüket a rangadón. 

Forrás: Marca

Komoly gondban van Diego Simeone a szombat esti, Barcelona elleni rangadó előtt, mivel négy védője is sérült jelenleg. Diego Godin, José Giménez, Lucas Hernandez és Stefan Savic is mind valamilyen problémával küszködnek, tehát az Atlético Madrid mind a négy középső védője harcképtelen.

Godinnak a bal combizma sérült meg, és teljesen biztos, hogy kihagyja a hétvégi találkozót. Gimenez is hasonló izomsérüléssel bajlódik, ráadásul már nem először. Savic esetében a klub egy közleményt is kiadott, amelyben arról tájékoztatták a szurkolókat, hogy 5-6 hét biztos kihagyás vár rá. Egyedül Lucas Hernandeznek van némi esélye arra, hogy ott legyen a pályán a Barcelona ellen, de az ő sorsa minden bizonnyal a válogatott szünet közben fog eldőlni. Arról még nincs információ, hogy Simeone kikkel fogja pótolni a kieső játékosokat.

Az Atletico Madrid az előző fordulóban egy szenzációs hajrával szerezte meg a három pontot az Athletic Bilbao ellen, míg a Barcelona egy csúnya vereséget szenvedett a Betis ellen hazai pályán. A katalánoknál biztosan nem lesz ott az előző meccsen kiállított Ivan Rakitic, illetve a már régóta sérült Samuel Umtiti és Thomas Vermaelen sem, Coutinho játéka pedig kérdéses.