Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Eriksen új szerződést követel, de…

Miközben sorra születnek a pletykák Christian Eriksen, illetve az FC Barcelona és a Real Madrid kapcsán, a tény továbbra is az, hogy a dán csillag még most is a Tottenham Hotspur frontembere. Bár az öröm így sem teljes.

Ugyan nehéz elképzelni, hogy az egyébként nagyon egyben lévő Spurs hirtelen elkezdjen trófeákat halmozni, bizony nem kizárt, hogy a szezon végén végre nyer valami értékeset a londoni együttes. A klub vezetőségének, illetve menedzserének szándéka egyértelmű. Annyira bíznak a jelenlegi garnitúrában, hogy a nyáron nem vettek senkit, és állítólag még most sem dolgoznak komolyabb erősítésen. És tény: az új stadionja átvételére váró „Sarkantyúsok” legnagyobb erősítése az lenne, ha legnagyobb sztárjait nem kellene kiárusítania.

Csakhogy a hírek szerint a Spurs nem mindenkivel bánik megfelelően. Állítólag Christian Eriksen kevesli heti 70 ezer fontos fizetését, és szeretne legalább annyit keresni, mint a két angol válogatott kedvenc, azaz Harry Kane és Delle Ali. Sértődésről egyelőre nincs információnk, de az biztos, hogy a Spurs még nem fog kapkodni, lévén a dán karmester szerződése 2020 nyaráig érvényes a klubbal.