Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James döntött a folytatásról – sajtóhír

Néhány nappal ezelőtt német lapértesülésekre alapozva számoltunk be róla, hogy a Bayern München a kétéves kölcsön után a mostani évad végeztével nem fog élni opciós jogával James Rodriguez esetében, aki így visszatérhet a Real Madridhoz – mindezt immár egy spanyol lap is hírül adta.

A Diario AS a minap szintén megerősítette, hogy James Rodriguez legkésőbb az aktuális idény végeztével vissza fog térni a Bernabeu-ba, miután a bajoroknál Niko Kovac vezetőedzővel nem igazán találja meg a közös hangot, a Real Madridnál pedig immár “tiszta a levegő” számára abból a szempontból, hogy Zinedine Zidane kevesebb lehetőséget adott neki, a Solari-féle “királyi gárdában” bizonyára juthat neki stabil kezdőhely.

A jelenleg 27 esztendős kolumbiai játékmester nevét legtöbben a 2014-es világbajnokságon ismerhették meg, a brazíliai seregszemlén nyolc közé jutó nemzeti csapata egyik legjobbjaként. Ezen a nyáron igazolt a Monacótól a Real Madridhoz, s a három év alatt 110 mérkőzésen 36 gólt szerzett a blancóknál, 2017-ben azonban két évre kölcsönben a Bayernhez került, ahol a tavalyi 39 fellépése után idén csak elvétve kap lehetőséget, ráadásul egy jó időre még le is sérült.