Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már Luis Suarez is kiosztotta Dembelét

Nehéz napokat élhet át a Barcelona francia szélsője, Ousmane Dembele. A sportsajtó kiemelten foglalkozik vele, ráadásul csapattársai sem hagyják szó nélkül a róla szóló híreket. Most Luis Suarez szólt hozzá a játékos körüli botrányokhoz. 

Forrás: 90min.com

Igen nehéz helyzetben van jelenleg Ousmane Dembele. A minap kiderült, hogy mégsem gyomorproblémák miatt hagyta ki a Barcelona egyik edzését, hanem mert előtte este sokáig videójátékozott a barátaival, és nem ébredt fel időben. Viselkedésével valószínűleg ennél is több gond akadt, hiszen először Gerard Pique próbálta még kedvesebben figyelmeztetni a fiatal játékost a csapattársak közül, most pedig Luis Suarez szólalt meg az ügyben kicsit kritikusabban. Az uruguayi támadó szerint Dembelének felelősségteljesebben kell viselkednie.

Nem arról van szó, hogy nem sikerült beilleszkednie az öltözőben, mivel remekül kijön mindenkivel a csapatból. Dembelének azonban tudnia kell, hogy számára kiváltság az, hogy a Barcelonában focizhat. Magára kellene koncentrálnia, és sokkal nagyobb felelősséget kell vállalnia. Még nagyon fiatal, de a rutinos játékosok inspirálhatják. Mindezek ellenére megérdemli, hogy itt legyen.”

A játékosok beszámolói alapján valóban gondok lehetnek Dembelével, de úgy tűnik, a csapattársai segíteni szeretnének neki. A sportsajtóban azonban rendre felmerül, hogy a Barcelona vezetősége már a téli átigazolási időszakban eladná a francia játékost.