Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Modric napjai meg vannak számlálva

A legfrissebb hírek szerint valójában csak Florentino Pérezen múlott, hogy Luka Modric idén nyáron nem hagyta el a Real Madridot az Internazionale kedvéért. Azonban állítólag már így sem biztos, hogy túl sokáig láthatjuk a horvát karmestert a legendás fehér mezben.

Nemzetközi értesülések szerint ez az utolsó idénye Luka Modric-nak a Real Madridnál. A pletyka arról szól, hogy a horvát válogatott csapatkapitánya már nem fog új szerződést kapni a „Királyiaktól”, sőt, még a most futó, 2020-ig érvényes szerződését sem fogja kitölteni. A Mundo Deportivo arról ír, hogy Pérez csak azért tartotta meg a nagy fiatalítás közepette a 33 éves középpályást, hogy legyen Aranylabda-esélyes játékosa a Real Madridnak, Cristiano Ronaldo távozása után is.

Állítólag jövő nyáron Modric-ot mindenképp el akarja adni a madridiak mindenható elnöke, akinek minden utasítását kénytelen elfogadni a csapat új vezetőedzője, Santiago Solari is. Lévén Modric most is teljes jogú alapembernek számít az együttesben. Konkrét érdeklődőről egyelőre nincs hír, ám alighanem az olasz Inter továbbra is szívesen leigazolná a horvát sztárt.