Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: átnevezik a Camp Nou-t!

A legújabb hírek szerint nagyon közel áll a megállapodáshoz az FC Barcelona együttese a klub legújabb szponzorával, amelynek része lesz a hírek szerint a klub legendás otthonának átnevezése is. Mondjuk a részleteket!

Alig több mint egy évtizede még csak, hogy a katalán szupercsapat feladta a régi ideált, és megjelent a csapat mezén egy szponzor. A legfrissebb sajtójelentés szerint nem kell sokat várni már arra sem, hogy a festői Camp Nou is „modern” elnevezést kapjon. Állítólag a Barca egy helyi gyógyszergyártó céggel, a Grifols-szal fog megállapodást kötni.

A RAC1 információja szerint Európa egyik legnagyobb arénájának az új neve nem lesz más, mint a Camp Nou Grifols. Ezt a nevet a pletyka szerint húsz éven keresztül fogja viselni Lionel Messiék otthona, miközben a támogató cég súlyos euró milliókkal fogja megtámogatni a klubot.

Természetesen a szurkolók máris morgolódnak, még ha nem is teljes átnevezésről van szó, így nagyon kíváncsian várjuk, hogy az elnökség végül valóban enged-e a pénz csábításának.