Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona mindent megtesz kiszemeltjéért

A Barcelona csapata úgy fest, hogy teljes mértékben letette a “voksát” az Ajax csillagának, Matthijs de Ligtnek a leigazolása mellett és ezért bármit képes megtenni.

Értesülések szerint Ernesto Valverde a csapat edzője arra kérte a felső vezetést, hogy teljes erőbedobással próbálják megszerezni a a 19 éves holland szuper tehetséget.

Ám nem a Barcelona az egyetlen csapat aki szeretné a válogatott védő a soraiban tudni. Mi több kis túlzással állíthatjuk, hogy az európai top klubok közül szinte mindegyik figyeli.

Aki pedig meg akarja szerezni de Ligtet annak nem lesz egyszerű dolga, ugyanis a játékos ügynöke nem más mint a méltán híres és mindenki által “közkedvelt”, Mino Raiola. Ő pedig borítékolható, hogy nagyon kemény tárgyaló partner lesz bármelyik csapat számára is, gondolunk itt főleg az anyagi dolgokra.

De Ligt piaci ára egyébiránt a transfermarkt szerint 45 millió font környékére tehető, ám ennyiért szinte biztos, hogy nem lehet elcsábítani az Ajaxtól, ahol ráadásul 2021 nyaráig van élő szerződése.