Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiába vezetett kétszer is, csak egy pontot szerzett Rómában az Inter! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában vasárnap este nagy rangadót rendeztek Rómában, ahol az AS Roma vendége az Inter volt. A vendég milánói együttes kétszer is vezetett a meccsen, ám a vége pontosztozkodás lett!

Kolarov tizenegyesből lőtt góljával tartott otthon az Inter ellen egy pontot az AS Roma! (forrás: twitter.com/OfficialAsRoma)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójának vasárnap esti meccsén nagy rangadót rendeztek a fővárosban, ahol az AS Roma vendége a milánói Inter volt. Esélyest előzetesen nehéz lett volna tippelni, de nagy izgalmakra volt kilátás.

A 11. percben vendég részről Keita Baldé próbált meg betalálni, de Olsen hárítani tudott. A 20. minutumban is az Inter veszélyeztetett, de Perisic fejese a kapu fölé ment. Öt perccel ezután már a Roma is villant, de Zaniolo lövése fölé szállt. Ezután kevéssel, a 27. percben viszont még közelebb állt a római csapat a vezetés megszerzéséhez, amikor Florenzi lökete a kapufáról vágódott ki! A 35. minutumban a túloldalon Keita Baldé igyekezett fejjel bevenni a hazai kaput, de Olsen nagyot védett az Inter jatekosanak léc alá tartó próbálkozásánál. Azonban két perccel később már a svéd hálóőr sem tudott hárítani, és a 37. minutumban D’Ambrosio passzát követően Keita Baldé lőtt a kapuba (0-1)! A 40. percben máris egyenlíthetett volna a Roma, de Kolarov igencsak jó távoli szabadrúgását a kapufára ütötte Handanovic! Az első félidőben több gól már nem esett, így féltávhoz érve az Inter játékosai örülhettek.

A fordulás után kevéssel, az 51. percben parádés találattal egyenlített a római együttes, amikor a török tehetség, Ünder 25 méterről védhetetlen bombát küldött Handanovic kapujába (1-1)! Negyedórával később, a 66. percben viszont újból előnybe került az Inter, amikor egy szögletet követően Icardi fejese akadt be a rómaiak kapujába (1-2)! Pörögtek az események, ugyanis ezután a 73. percben tizenegyeshez jutott a Roma, miután Brozovic kezezett! A labda mögé Kolarov állt, aki a 74. minutumban sikeresen be is vette a milánóiak hálóját, így újból egál lett az állás (2-2)! A végéig már nem született újabb találat, így hiába vezetett kétszer, és játszott olykor jobban az Inter, nem tudott győzni az AS Roma otthonában, ugyanis négygólos döntetlen végén osztozkodtak a felek a pontokon!

Serie A, 14. forduló
AS Roma – Inter • 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Ünder (51.), Kolarov (74. – büntetőből), ill. Keita Baldé (37.), Icardi (66.)

VIDEÓ HAMAROSAN!